Till toppen

Kontakt

Tord Grip Sport & Event startades 2004 och har sedan dess levererat biljetter till privatpersoner, idrottsföreningar, företag och resebyråer. Vi som arbetar här har en gedigen erfarenhet av denna bransch.

En viktig bidragande faktor till framgången för Tord Grip Sport & Event har varit vår långa branscherfarenheten och tillgång till globala marknader för eventbiljetter. Vår styrka vid inköp och servicekvalitet ger oss ett försprång för att få högsta kundnöjdhet.

 

FOTBOLLSBILJETTER

​Vi erbjuder fotbollsbiljetter för din förening eller kompisgäng. För det mindre och medelstora företaget är vi din perfekta partner.

Vi har en lång erfarenhet av denna typ av resor. London, Milano, Barcelona, Madrid eller varför inte München?  Kombinera en minikonferens med ett sportevenemang. Fotboll, Formel 1 eller NHL? Vi har tillgång till biljetter på de flesta arenorna.

För det mindre och medelstora företaget är vi din perfekta partner. Tillsammans med dig och ditt företag lägger vi gemensamt upp det program som passar er bäst. Vi har en lång erfarenhet av denna typ av resor. London, Milano, Barcelona, Madrid eller varför inte München?  Kombinera en minikonferens med ett sportevenemang. Fotboll, Formel 1 eller NHL? Vi har tillgång till biljetter på de flesta arenorna. Ta kontakt med oss idag. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

 

köpvillkor

Alla bokningar är bindande

Alla bokningar är bindande vid köp. Biljetter kan inte avbokas efter att en bokning genomförts. I vissa fall så kan vi vidaresälja biljetterna mot en kostnad. Dock är detta ingen garanti på att återförsäljning kan göras

Inga flyg eller hotell ingår i våra priser

I våra priser ingår endast biljetter, det ingår varken flyg eller hotell

Kontrollera plats och tid

I vissa fall kan evenemanget flyttas eller tiden ändras nära det ordinarie event datumet p.g.a. olika orsaker. Vi har inte i alla fall inte biljetter direkt genom med arena, artist eller idrottslag. Därför är det inte alltid vi får informationen i tid att göra er uppmärksam på en sådan ändring. Kontrollera arenans hemsida eller ring strax innan eventet för att verifiera dag och tid.

Om ditt evenemang skjuts upp eller ställs in
Om ditt evenemang ställs in kommer du att vara berättigad till en återbetalning. Observera att fraktkostnader inte återbetalas för inställda event. Den fysiska biljetten behöver returneras till oss vid ett inställt evenemang. Om evenemanget skjuts upp, behåll dina biljetter eftersom de kommer att gälla till det nya datumet. Det är ingen återbetalning för uppskjutna.

Slutsålda biljetter handlas oftast i andra hand
Vi har oftast inte någon direkt anknytning till någon arena, artist eller idrottslag vid sena bokningar till slutsålda. Därför kanske inte inköpskostnaden avspeglar det nominella värdet tryckt på biljetten utan kan vara högre eller lägre.

Om du har några andra frågor eller funderingar kontakta oss gärna på telefon eller skicka ett email till info@tordgrip.se.

Vi vill göra dig extra uppmärksam på följande:

 • Priset på biljetter via dessa leverantör är alltid högre än ordinarie pris.
 • Matchens datum och tid kan bli ändrat efter biljetterna är utskrivna.
 • Kunden är själv ansvarig för att följa med på att datum och tid stämmer innan matchen.
 • Beställningen är bindande och biljetterna återbetalas inte vid ändrat matchdatum.
 • Det ges ingen garanti för exakt placering på stadion, endast att man får platser i beställd kategori.
 • Det rekommenderas därför att man inte klär sig i bortalagets supporterkläder, då man kan bli nekad ingång till stadion.
 • Vid beställning av fler än 2 biljetter ges det ingen garanti för att platserna är bredvid varandra eller i samma sektion.
 • Så länge inget annat är avtalat levereras köpta biljetter till adressen som du uppgett (t.ex. hotelladress)
 • Namnet på mottagaren av biljetterna måste stämma överens med namnet som är registrerat på leveransadressen i hotellbokningen.
 • Biljetterna blir levererade senast samma dag som matchen. Det ges ingen garanti för exakt tid för leverans.
 • Eventuellt ankomstdatum måste uppges vid beställning.